SK/EN

Aj tento rok ponúkajú 4 živly zvýhodnené vstupné pre držiteľov karty ŠTIAVNICA PLUS

Držitelia a držiteľky karty ŠTIAVNICA PLUS budú môcť vďaka spolupráci festivalu s mestom Banská Štiavnica využiť zvýhodnené vstupné na všetky projekcie z programu podujatia. Jednorazové vstupné bude v ich prípade stáť 4 € (oproti štandardným 6 €) a zľava je uplatninteľná pri kúpe na mieste premietania konkrétneho filmu. Držiteľ karty si bude môcť tiež zakúpiť akreditáciu, ktorá oprávňuje na vstup na všetky premietania - túto získa za zvýhodnenú cenu 20 € (oproti 27 € v štandardnom predpredaji) v systéme Cinepass.sk, alebo v cene 25 na mieste konania festivalu, v jeho akreditačnom centre. Pri kúpe jednorazového lístka či akreditácie sa stačí preukázať kartou ŠTIAVNICA PLUS. Keďže karta je neprenosná, predávajúci si môže vyžiadať doklad preukazujúci totožnosť držiteľa karty.  

Jednorazový lístok je možné zakúpiť si na mieste najskôr 30 minút pred premietaním. Akreditácie je možné kúpiť v akreditačnom centre v budove Kultúrneho centra (vchod nad vonkajším schodiskom pri soche Andreja Kmeťa).

© 2013 - 2024 4živly. Všetky práva vyhradené.
Dizajn Malina Studio
Code Big Branding
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram