SK/EN

Program je vonku, cinepassy sa míňajú!

Zverejnili sme programový harmonogram 26. ročníka Letného filmového festivalu 4 živly. Nájdete v ňom zaradené všetky filmové premietania (filmy zlatého fondu, aktuálne festivalové hity či exkluzívne predpremiéry), ale aj všetky sprievodné akcie od diskusií cez prednášky až po prehliadku múzea baníckych máp a podzemia Slovenského banského archívu.

Program nájdete na portáli Cinepass.sk (klikajte sem), kde si zároveň môžete rezervovať miesto v sále, či zakúpiť vstupenku, ak nevlastníte cinepass (permanentku).

Odporúčame však cinepass si zaobstarať - držiteľov totiž oprávňuje na vstup na celý program festivalu a v predpredaji ho ponúkame za zvýhodnených 27 €, študentskú verziu dokonca za 20 €, rovnako ako cinepass pre majiteľov karty Štiavnica PLUS. Informácie nájdete takisto na portáli Cinepass.sk (stačí kliknúť sem). O počte zostávajúcich cinepassov priebežne informujeme v príspevkoch na sociálnych sieťach.

© 2013 - 2024 4živly. Všetky práva vyhradené.
Dizajn Malina Studio
Code Big Branding
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram